Granatäppleextrakt används i hudvårdsprodukter för att göra huden mjuk och elastisk, vilket minimerar linjer och rynkor.
Det sägs även boosta cellförnyelse och kollagenproduktionen och är därför ofta en komponent i produkter för en mogen hud.


Populärt just nu

Här inne kommer du garanterat hänga med i vad vi har att erbjuda !

 
 

StemRenu

NHT StemRenu fungerar genom signalmolekylteknik.
Denna avancerade formula innehåller extrakt från befruktade hönsägg samt havsalger och Aloe Vera. Dessa ingredienser kan bidra till att vårda och återuppbygga kroppen så den kan hålla sig mer ungdomlig och i balans.

Signalmolekyler och stamceller är exempel på två faktorer som har en avgörande betydelse för optimal hälsa och föryngring. StemRenu fungerar genom att förse kroppen med signalmolekyler. Det som skiljer stamceller ifrån vanliga celler är deras förmåga att anpassa sig efter det behov som finns bland de olika celltyperna – muskler, ben, fett och brosk etc.

Stamceller kan ersätta och förnya gamla celler, vilket i sin tur erbjuder en enorm potential till att förbättra vår hälsa och vårt välbefinnande.
Kroppens nivåer av signalmolekyler och stamceller minskar när vi åldras. Vi börjar då se tydliga tecken på att vi blivit äldre.

StemRenus viktigaste ingrediens, young tissue extract, dvs befruktat hönsägg, är den enda kända födoämneskällan till pre-embryonala signalproteiner idag. Vi utvinner vävnadsextrakt från ekologiskt odlade och befruktade hönsägg från Norge som utvecklats i upp till 9 dagar. Dessa pre-embryonala proteiner innehåller rikliga mängder av den näring våra kroppar behöver för att kunna fortsätta aktivera och stimulera våra stamceller så normalt som möjligt.